BOTIGA:

*Local climatitzat,amb musica ambiental i un expositor de contingut ampli i extensos plats cuinats variats, menús i carta.

Horari:
-De dimarts a diumenge: 11:00h a les 16:00h
Dilluns festa del personal(excepte festius)

CAFETERIA:

*Espai pensat exclusivament per aquelles persones que vulguin gaudir d’una agradable estada,sabotejant diferents infusions,refrescos,sucs, entrepans i tapes. Instal·lacions amb menjador, fil musical , TV, i zona wifi.

Horari:
-De dimarts a diumenge: 11:00h a les 16:00h
Dilluns festa del personal(excepte festius)

ATENCIÓ TELEFÒNICA:

Horari:
-De dimarts a divendres: 10:00h a les 19:00h
Dilluns festa del personal(excepte festius)

CÀTERING:

*Ens dediquem a l’elaboració i distribució dels menús sol·licitats pels nostres clients,i ens comprometem a que tots els àpats s’elaborin a la nostra cuina central, i ràpidament,sense trencar la cadena de fred o calent respectivament,es traslladi al menjador per la seva consumició.

L’adquisició dels aliments i productes necessaris per l’elaboració dels àpats,son a càrrec de la nostre empresa.

Es te molta cura en la preparació dels nostres aliments,evitant així,pèrdues vitamíniques ,complint en tot moment amb la normativa vigent en matèria de manipulació d’aliments,seguretat i salut.

En casos especials, es confeccionen menús adaptats, per aquelles persones al·lèrgiques, celíacs, dietes, intoleràncies...

CONGELATS A MAJORISTES:

*Treballem amb empreses distribuïdores de congelats per a majoristes, aconseguint així un bon servei garantitzat. Nostre propòsit,CALITAT,COMPROMIS I FIDELITAT.